GetMyInvoices – Achter de schermen: Partner Management

woensdag, 9. juni 2021 | 0 Opmerkingen

Het hebben van een relatie met diverse partners in een integratie en overleggen is een sleutfactor in het succes van GetMyInvoices. Om deze reden hebben wij gesproken met Loris Caspari voor onze ‘Achter de Schermen’ serie. De 23-jarige in betrokken bij het partner management en is vol met energie, in het bijzonder nu omdat hij terug is van vakantie.

Loris-Caspari-Partnermanagement

Loris, wat zijn jouw taken bij GetMyInvoices?
Ik draag zorg voor ons partnermanagement. Dit betekend het ontwikkelen van interfaces, werken aan managementmaatregelen en het in contact blijven met onze synchronisatie partners. Verder valideer ik nieuwe adviespartners en zorg ervoor dat zij efficiënt gebruik kunnen maken van GetMyInvoices. Om deze reden organiseer ik, naast andere dingen, online seminars. Als laatste breng ik perspectief aan nieuwe ideeën wanneer ik met Christian en Björn praat.

Ga naar het interview met Björn Kahle Ga naar het interview met Christian Heimrich


Heb je een typisch dagelijks routine?
Het eigenlijk moeilijk om te zeggen of ik een specifiek dagelijk routine heb. Er zijn weken wanneer mijn weerk meer product georiënteerd is en weken dat ik meer concepten ontwerp. Een ding dat regelmatig gebeurd zijn afspraken met externe partijen. Omdat ik nog steeds Industrieël enginering studeer met een focus op mechanisch engineering, werk ik momenteel 20 uur per week.

Dat klink interessant. Hoe heb je fino gevonden?
Het veel weten over diverse industrieën en bezigheden heeft altijd een belangrijke rol voor mij gespeeld. Bovenalles, praktische ervaring is ongelovelijk belangrijk voor mijn professionele ontwikkelingen. Daarom heb ik sinds 2016 ook functies in de Vereniging van Duitse Industrieel Ingenieurs. Toen ik klaar was met mijn stage bij BMW in 2019 ben ik rond gaan kijken voor alternatieve aanbiedingen in Kassel en kwam ik bij een baan ad dat was gepost door fino. Dit heeft mij in contact doen laten komen met Christian en ontmoette vervolgens GetMyInvoices. Na een proef werkdag was het duidelijk dat zij op zoek waren naar een samenwerking, waar ik erg blij mee was.

Ga naar vacatures

 

Wanneer was dit precies?
In December 2019.

Wow, je bent nu al een tijdje bij GetMyInvoices.
Hoe heeft het takenpakket zich in de loop van de tijd ontwikkeld?
Allereerst implementeerd ik projecten met gedetailleerde prestatie specificaties onder het toezicht van Christian, Gelijdelijkaan werden er andere verantwoordelijkheden toegevoegd. Bijvoorbeeld, in de afgelopen twee weken was ik aan het werk voor een integratie partner en in de zomer van 2020 werd al de gehele verantwoordelijkheid voor het adviespartner segment gegeven.

Hoe gaat het met de samenwerking in het team?
Het meeste werk ik met Björn en Christian. In de laatste 2 weken heb ik ook gewerkt met Nelly. Ik ben betrokken in veel processen en geef feedback, wat wordt gewaardeerd. Ik sta erom bekend mijn mening nogal bot te onthullen, welke laat zien dat ik erg productief ben in besluit makende processen.?

Ga naar het interview met Nelly Brüssing

 

Vertel eens, wat maakt werken als onderdeel van het GetMyInvoices-team bijzonder?
Iedereen heeft een sterk karakter en staat ergens voor. Niemand wordt over het hoofd gezien. Dit is vooral belangrijk bij het werken op afstand. Toch kijk ik er naar uit om deze zomer weer persoonlijk met mijn collega’s samen te werken. We hebben een sterke teamstructuur en dat vind ik geweldig.

Wat maakt je uniek, wat is jouw passie?
Ik kan heel goed conceptueel werken. Ik stel graag de status quo in vraag en probeer nieuwe dingen uit.

Wat geeft GetMyInvoices of fino om dit talent te realiseren? 
Fino geeft mij veel vertrouwen. Er zijn geen hiërarchieën die het besluit makende proces doen laten vertragen en het beste idee wordt geïmpleteerd. We hebben een prestatie gebaseerd werkklimaat en hebben een open ‘proef en fout’ cultuur.

Hoe lang wil je nog studeren en wat zijn de plannen daarna?
Aan het einde van het jaar zal ik afstuderen met een Bachelor of Science diploma. Daarna ben ik nog niet zeker welke stappen ik zal nemen. Ik heb een option om door te gaan met het werken bij GetMyInvoices. Ik ben erg blij met dit en erg open-minder. Tot dan wil ik GetMyInvoices helpen met het groeien bij de intensivering van de uitwisseling met partners en daarom het genereren van aanvullende interfaces.

Verbind met Loris
LinkedIn
E-Mail

Test GetMyInvoices
nu 14 dagen gratis

Maak gebruik van de voordelen van geautomatiseerd factuurbeheer:
Beter overzicht. Minder boekhoudkundig werk. Meer tijd voor uw ideeën.

Test gratis

laat een bericht achter

Weitere interessante
Beiträge

Zeg tot ziens tegen het versnipperen van documenten

Het begin van het jaar, de tijd om opnieuw papieren te versnipperen. Voor kleine businesses,...

03.02.2021

GetMyInvoices – Achter de schermen: Financiën

Als onderdeel van de GetMyInvoices serie – Achter de schermen geeft deze blog een inzicht...

10.12.2020

Workflows voor factuurverwerking automatiseren

Het wordt tijd dat je de gedigitaliseerde en geautomatiseerde crediteurenbenadering ervaart om handmatige arbeid te...

14.07.2021