GetMyInvoices – Achter de schermen: Sales & Support Management

woensdag, 7. april 2021 | 0 Opmerkingen

Diegene die van onze support gebruik hebben gemaakt omdat ze een vraag hadden over GetMyInvoices zijn mogelijk al in contact gekomen met Jan-Niklas Sickes. Dat is omdat deze 25 jarige werkt voor onze sales & support manager. Hij zorgt ervoor dat klanten en degene die klanten willen worden hun werk kunnen vereenvoudigen door gebruik te maken van de laatste technologie. In een interview geeft hij een inzicht in zijn baan.

sales-support-yoast

Wat zijn jouw dagelijkse taken, Jan-Niklas?
Mij taken op het gebied van Sales/Support is klantenservice. Ik help met vragen en probeer toekomstige klanten te overtuigen van GetMyInvoices. Ik doe dit door uitleg te geven over hoe  onze oplossing voor factuurbeheer op grote schaal vereenvoudigt van verschillende documenten voor hen.

Hoe lang werk je al bij GetMyInvoices en hoe ben je hier gekomen?
Ik ben werkzaam in het team vanaf december 2019. Nadat ik mijn training groothandel en exporthandelaar had voltooid was ik op zoek naar een baan. Ik ontdekte fino online. Ik was benieuwd omdat er ee duidelijke toekomst oriëntatie van het werk was. Om deze reden solliciteerde ik. Drie dagen later had ik een interview en een week later was in op het kantoor in Kassel.

Naar de website van fino

 

U zei dat toekomstgerichtheid u aansprak. Komt dat overeen met uw professionele passie, of wat is precies uw passie?
GetMyInvoices is een toekomstgericht product. Het hangt in zekere zin samen met mijn passie, dat het mensen helpt hun werk gemakkelijker te maken. Ik ben erg blij om geïnteresseerde klanten hiervan te overtuigen en klanten te ondersteunen om hun werk te vereenvoudigen.

Is het werk in de loop der tijd veranderd? Zo ja, wat is er veranderd?
Er zijn zeker een aantal veranderingen. In het begin droeg ik zorg voor de support. Toen vroeg Christian mij hoe ik mijn werk zie in de toekomst. Mijn suggestie was om meer sales georiënteerd te zijn – om mensen de overtuigen dat GetMyInvoices een geweldig product is dat hen verder helpt. Direct daarna hebben wij dit in de praktijk gebracht.

Naar het interview met Christian Heimrich

 

Wat zijn je grootste prestaties tot nu toe en waar kijk je graag op terug?
Het is altijd leuk om in de mogelijkheid te zijn om klanten te overtuigen en hen verder te helpen. Wanneer het hier om grotere bedrijven gaat, laat dat toch een goed achter. 

Wat is uw volgende plan?
We willen nog beter worden, oftewel: een groter klantenbestand opbouwen. Zeker nu is het vooral belangrijk dat nog meer mensen beseffen hoe belangrijk digitalisering is en op welke manieren het hen een voorsprong geeft. Daartoe bieden we veel online evenementen aan. Individuele afspraken kunnen ook op elk moment worden geboekt en onze verklarende video’s bieden directe hulp.

Hoe is de samenwerking met je collega’s?
Ik werk voornamelijk nauw samen met Moritz. Zo komen we bij bepaalde gelegenheden met andere verkoopstrategieën op de proppen. Maar ik heb ook regelmatig contact met Christian. Over het algemeen hebben we korte besluitvormingspaden. Als iemand een idee heeft, praten we erover, en als het een goed idee is, implementeren we het snel.

Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit?
Ik werk vanuit huis – in een klein dorpje tussen Paderborn en Kassel. ‘S Ochtends volg ik meestal verschillende onderwerpen op en beantwoord ik vragen via een ticket of per post. In de lunchpauze staat er, afhankelijk van het weer, sport op de agenda, een rondje wandelen of joggen, voordat ik ‘s middags verder ga met mijn ochtendwerk. Dit omvat het hosten van online evenementen en het plannen en organiseren van verkoopactiviteiten.

Wat vindt je het leukste aan GetMyInvoices?
Er zijn meerdere zaken: het directe contact met klanten en het feit dat we een geweldig team zijn, waar het ook op persoonlijk vlak goed gaat. Ook vind ik het geweldig dat ik de ontwikkeling van een toekomstgericht product mag begeleiden en zie dat daar echt een grote behoefte aan is.

Met Jan-Niklas contact opnemen
LinkedIn
XING
E-Mail

 

Test GetMyInvoices
nu 14 dagen gratis

Maak gebruik van de voordelen van geautomatiseerd factuurbeheer:
Beter overzicht. Minder boekhoudkundig werk. Meer tijd voor uw ideeën.

Test gratis

Weitere interessante
Beiträge

GetMyInvoices – Achter de Schermen: Baby aan boord

Als een deel van onze series ‘GetMyInvoices – Achter de Schermen’ geven wij een inzicht...

25.05.2021

Clubhouse App – Neem deel in podium discussies met beroemdheden

De nieuwe social app Clubhouse veroorzaakte een enorme hype. Als je benieuwd bent naar de...

26.01.2021

GetMyInvoices – Achter de schermen: Business Development

Vandaag ontwikkelen wij onze serie ‘Achter de schermen’ met een interview met Christian Heimrich. De...

18.11.2020