GetMyInvoices – Achter de schermen: Talent Management

woensdag, 23. februari 2022 | 0 Opmerkingen

Een van de top persooneelsonderwerpen in 2022 is talent management en onze medewerker Kristina Jung heeft de leiding in dit gebied. De 26 jarige ondersteunt ons in haar expertise vanaf het begin van dit jaar. Direct vanaf het begin van het jaar heeft ze ideeën aangedragen die iedereen helpt met het behalen van hun doelen op een meer effectieve manier. Ze onthult haar verantwoordelijkheden,  wat onderscheidt GetMyInvoices als een medewerker en veel meer in het komende interview.

Kristina Jung, Talentmanagerin bei GetMyInvoices

Voor wat ben precies opgeleid in GetMyInvoices, Kristina?
Ik behandel het werven van actieve sourcing en onboarding. Ook draag ik zorg voor de ontwikkeling van medewerkers.

Betekend dit dat je actief zoekt naar sollicitanten?
Precies, ik zoek naar de juiste, perfecte kandidaten om ons team te versterken. Hier is het belangrijk dat mensen in ons team passen en daarna blader ik door de inkomende sollicitatiebrieven.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voordat ik deelnam bij GetMyInvoices werkte ik als een rekruteerder

Hoe kwam je in contact met GetMyInvoices?
Ik verlangde om terug te gaan naar een team zodat ik meer strategisch en operationeel kon zijn. Toen ik de vacature van GetMyInvoices las voor een rekruteerder, solliciteerde ik direct en de volgende dag ontving ik een uitnodiging. Tijdens het interview werd het duidelijk dat GetMyInvoices meer op zoek was naar talent management omdat er in het komende jaar veel veranderingen zullen plaatsvinden. Dat kwam goed overeen met mijn profiel.

Wat is het verschil tussen een rekruteerder en een talent manager?
Een rekruteerder is verantwoordelijk voor het in dienst nemen van medewerkers maar niet voor de ontwikkeling voor de medewerkers. Ik draag ook zorg voor de alreeds bestaande medewerkers en hun voortgang. Ik zie waar elke medewerker is en probeer hen verder te ontwikkelen. Op deze manier kunnen we medewerkers langer behouden en helpen om hun doelen te bereiken.

Hun kunnen we zo’n proces voorstellen? Gaat het om taakversterking of waar onderscheidt jij je mee als werkgever?
In het tweede kwartaal van dit jaar zullen we starten met gerichte personeelsontwikkeling. Dat is waarom wij momenteel ‘catching up’ met onze collega’s om te zien wat hun huidige status is. We zien hun tevredenheid als medewerker, in welke richting een medewerker wilt ontwikkelen, wat hun doelen zijn en hoe wij hen daarin kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld met verdere trainingsmogelijkheden.

Laten we terug gaan naar het sollicitatieproces. Je zei dat je een dag na het sturen van de sollicitatie werd uitgenodigd. Wat gebeurde er daarna?
Het interview werd gehouden door Christian Heinrich, met mij, onze Directeur Bedrijfsvoering. We hebben allebei meteen vastgesteld dat het een match was. Twee dagen later ontving ik een aanbod en een week later had ik het medewerkerscontract.

Wat is je eerste indruk? Je ziet er blij uit. Zijn je verwachtingen misschien niet alleen zoals je dacht  maar ook uitgekomen?
Dat is correct. Er is een leuk bestaand team en het is goed om te zien dat het voortdurend aan het groeien is met de juiste gedachten. Dit maakt het mogelijk om verder te ontwikkelen naar wat we streven. Als ik toevoeg dat de medewerkers erg blij zijn, kan ik ook alleen maar blij zijn. Ik neem leuke mensen in dienst en ontwikkel de mederwerkers die wij al hebben – In het kort, ik heb mijn droombaan gevonden.

Vertel ons over een typische dag op je werk. Is er wel zoiets?
Ik denk niet dat ik een typische werkdag heb. De ene dag woon ik acht interviews bij en de andere dag maar vier maar dan heb ik 5 interviews met medewerkers. Voor mij is het altijd afhankelijk hoeveel sollicitatiebrieven er inkomen en hoeveel sollicitanten ik actief kan bereiken.

Wat je passie in het ondersteunen van GetMyInvoices?
Dat is een goede vraag. Ik hou van het werken met mensen. Waar ik nog meer van hou is het helpen van mensen en het zien van hun blijde gezichten. Simpelweg omdat de medewerker blij is.

Wat vindt je het leukste aan je werk?
Het werken in een deel van het team. Ik hou ervan dat we een open feedback cultuur hebben. We zijn trots op ons team, het type cultuur dat we hebben.  Er is ook een goed samen zijn, we lachen veel en hebben veel plezier.

Test GetMyInvoices
nu 14 dagen gratis

Maak gebruik van de voordelen van geautomatiseerd factuurbeheer:
Beter overzicht. Minder boekhoudkundig werk. Meer tijd voor uw ideeën.

Test gratis

Weitere interessante
Beiträge

Factuurbeheer – hoe u het milieu consequent kunt besparen

“Denk aan het milieu – denk na voordat u afdrukt!” Tegenwoordig vindt u deze of...

16.06.2020

Hoe kunt u efficiënte verbeteren in uw onderneming

De Corona crisis is een gruwelige test voor veel bedrijven en ondernemers die nu zelfs...

13.08.2020

Een beginnershandleiding voor Bankafstemmen

Elektronisch bankieren is een noodzakelijke betalingsmodus in deze moderne tijd. Er is een misvatting dat...

30.07.2021